Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2021

Marion Vreuls 0

SEPTEMBER 2021

CORONA

Tot onze spijt hebben we in de afgelopen anderhalf jaar onze activiteiten als gevolg van corona tot een minimum moeten beperken.  Zo ook de ledenvergaderingen. Per juli dit jaar hebben we de bestuursvergaderingen weer kunnen opstarten.

TON THEUNISSEN

Helaas hebben we in de tussentijd afscheid moeten nemen van onze vicevoorzitter Ton Theunissen. Ondanks zijn ziekte heeft Ton zich altijd maximaal ingespannen voor de heemkundevereniging. Het is voor zijn familie maar ook voor ons een groot verlies. Tijdens de aanstaande ledenvergadering zullen we uitgebreid stilstaan bij Ton.

DATUM JAARVERGADERINGEN 2020 en 2021

De jaarvergadering 2020 en 2021 zal op vrijdag 22 oktober 2021 plaatsvinden bij Smeets, Steenweg 6 te Merkelbeek. We starten om 20.00 uur. U ontvangt binnenkort een agenda en de gebruikelijke stukken. Naast de gebruikelijke agendapunten zal ook de vacature van plv. voorzitter worden behandeld. 

Indien u belangstelling heeft om deze functie te vervullen, dan kunt u zich via de email melden bij de secretaris (info@de4sjprunk.nl of carriesnackers@gmail.com).

In verband met de catering en de inrichting van de vergaderruimte wil ik u vragen uw aanmelding per email te sturen aan de secretaris (info@de4sjprunk.nl of carriesnackers@gmail.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *