Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Jaarvergadering 25 juni jl. een terugblik!

Marion Vreuls 0

Een jaarvergadering houden op een zaterdagmiddag, op verzoek van leden, is toch niet zo een goede keuze. Er waren maar enkele leden aanwezig. Wel hebben we deze dag een nieuw lid mogen verwelkomen.

Het verslag van deze vergadering komt er nog aan. Wel kunnen wij jullie vertellen dat Bert Kannegieter en Harry Vreuls opnieuw gekozen zijn in het bestuur. Er hebben zich geen andere kandidaten gemeld. Dat ze erg blij zijn met deze herbenoeming kunnen jullie wel op de foto zien waar ze van onze secretaris Carmen een mooie bos bloemen in ontvangst mochten nemen.

Ook de lezing van Notaris van Kan was ” eye-opener” en zeker het gesprekje er na. Want wij hebben vernomen dat er nog vele oude documenten in het notarishuis van Merkelbeek liggen die zeker de moeite waard zijn om nader bekeken te worden. Binnenkort gaat een delegatie uit het bestuur polshoogte nemen. Als het zover is zullen we je zeker op de hoogte stellen via deze website.

Hieronder de notaris die uit handen van onze secretaris een bierpakket krijgt overhandigd als bedankje voor de tijd die hij heeft vrijgemaakt om onze jaarvergadering nog meer inhoud te kunnen geven.! De notaris is een liefhebber van bieren. Notaris, nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *